VIDEO PRODUKCIJA

vse vrste snemanih ali animiranih filmov

Snemamo promocijske video posnetke in reportaže dogodkov – na terenu in v lastnem studiu. 

Uporabljamo velik nabor kamer, stativov, audio in svetlobne tehnike ter drugih profesionalnih snemalnih pripomočkov. Snemamo tudi slow motion in timelapse posnetke ter izdelujemo cinemagrafe.

Snemamo iz zraka in pod vodo (uporabljamo brezpilotno letalo, podvodna ohišja in naprave kot so crane, gimbal, el. slider …).

Pri predavanjih in dogodkih lahko poskrbimo tudi za HD prenos žive slike in zvoka na platno (razdalja kamere do hdmi vhoda 60m).

 

Pri manjših in srednjih projektih poskrbimo tudi za režijo, scenarij in fotografijo. Sodelujemo s strokovnjaki 3D računalniške animacije ter skladatelji.

V postprodukciji poskrbimo za montažo, barvno korekcijo, zvočno podlago. Izdelamo lahko animirane napise (lower thirds), dinamične slideshowe, logo animacije (vabljeni na logodizajn.si) …

Vabimo vas tudi k ogledu naših strani o komercialnih, produktnih in dokumentarnih snemanjih, turistični promociji in snemaju z zraka.

Za povpraševanje nas kontaktirajte.

showreel

 

videospot Hellcats – Divja pot


sLOVEnija


Benetke iz zraka


Diesel servis Burja


IBM, Michael Dixon


wFoil Albratros


Rocky


Mežica iz zraka


Ocean Suites hotel, Bohol


Forever Success day

Konjeniški klub Vrtnica


The Untitled


FAA.paragliding

360 zasuk – predstavitev produkta


FAA.tandem


Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri