VIDEO ZA OBLIKOVALCE

Predstavitev dizajna

VIDEO PROMOCIJA ZA

Podjetja ali storitve

Video predstavitev vašega podjeta in produktov je idealna rešitev, da ciljnemu občinstvu poveste kdo ste, kaj delate in kako lahko z vašimi storitvami in izkušnjami pomagate njim.

V času vse večje digitalizacije je nujno imeti na vaši internetni strani ter socialnih omrežjih čim več  kvalitetne multimedijske vsebine, saj s tem strankam še bolj nazorno pokažete vašo dejavnost in pridobite njihovo zaupanje za skupno sodelovanje.

Profesionalno se ukvarjamo z izdelavo promocijskih video in foto materialov in imamo na tem področju več kot 15 let izkušenj, strokovno izobrazbo in ekipo sposobnih sodelavcev. Sodelovali smo s podjetji kot so Marmor Hotavlje, Mercator, Matisa, Rogaška Medical, Igea, Agilicity, IBM, Union/Laško, Adria Airways, City Hotel Ljubljana, Galerija Photon, Bens Consulting, Mesi Medical…

Kaj boste s tem pridobili?

  • Večja vidnost na internetu
  • Stranke bodo na vaši spletni strani preživele več časa
  • Bolj kvalitetna predstavitev vaše dejavnosti.
  • Boljši image v primerjavi s konkurenco.
  • Poleg videa se lahko dogovorimo tudi za izdelavo profesionalnih fotografij

Za vas smo pripravili dve osnovni ponudbi, ki jih glede na vaše želje in potrebe prilagodimo. Vsaki stranki se posebej posvetimo in skupaj poiščemo individualno rešitev, ki bo prinesla najboljše rezultate. Cena podanih ponudb ni določena, saj je odvisna od konkretnega individualnega primera.

OSNOVNI PREDSTAVITVENI FILM

Predstavitveni film dolg okoli trideset sekund je idelen za vaš  instagram in facebook profil, da sporočate vašim starim strankam, kaj trenutno delate ali pa predstavite kakšen nov produkt ter mimogrede pridobivate nove stranke, ki potrebujejo vaše rešitve.

DALJŠI PREDSTAVITVENI FILM

Predstavitveni film dolg približno tri minute je primeren za vašo spletno stran, recepcijo, sejme ipd.  S tem strankam predstavite vašo vizijo, tradicijo podjetja in vaše reference. Naj stranke začutijo kaj ste, kaj delate in kaj jim ponujate in zakaj ste tako posebni, da bodo izbrali prav vas.

VIDEO

PORTFOLIO

NAJBOLJŠA IZBIRA

Imamo vse kar potrebujete, da bo vaš video iztopal od drugih – profesionalno ekipo, lasten video in audio studio, profesionalno audio in video opremo, drone (in licenco) za posnetke iz zraka.

Zato ne odlašajte in nas kontakirajte takoj, da se dogovorimo za individualen sestanek na katerem bomo našli najboljšo rešitev za vas!

CONTACT US

To contact us simply reply to our email, or reach us on:

simon@aduro.si

+386 41 241 566

Aduro production, Tomsiceva ulica 15, 1241 Kamnik, Slovenia